BBU Szervezőiroda

Rajtszám átvétel a BBU Halloween Run-ra

2018. október 27. | BBU | |

Rajtszám átvétel a BBU Halloween Run-ra

Vedd át előzetesen a rajtszámod elkerülve így a helyszíni sorban állást!

Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni a november 3-i BBU Halloween Run rajtszám átvételével kapcsolatban.

Előzetesen október 29. és október 31. között reggel 10 és este 18 óra között tudod átvenni a rajtszámod a Maglódi út 12/A szám alatt, a Merkapt Sportközpontban. Amennyiben más helyett szeretnéd átvenni a rajtszámot mindenképpen szükséges magaddal hoznod az Ő visszaigazoló e-mailjét nyomtatott formában, vagy bemutatni Nekünk a telefonodon keresztül.

Emellett természetesen lehetőséged lesz november 3-án, a KÖSZI épületében (Előd u. 1.), a versenyközpontban is megtenni ezt, 12 órától legkésőbb a saját futamod rajtja előtt 30 perccel.

Ezúton kérünk, hogy ha teheted, mindenképpen élj az előzetes rajtszám átvétel lehetőségével, elkerülve a helyszíni sorban állást és várakozást, ezáltal elősegítve a pontos rajtidőpontok betartását!

FIGYELEM!

Az október 26. éjfél után történő fizetések már helyszíni nevezésnek számítanak, akkor is, ha a nevezés e dátum előtt megtörtént így ezek mellé már nem jár a verseny technikai pólója.

Az október 26. éjfél után történő nevezések és azok befizetése szintén már helyszíni nevezésnek számít így ezek mellé sem jár a verseny technikai pólója. 

Facebook-hozzászólásmodul