BBU Szervezőiroda

FONTOS! Lezárult a nevezés a középtávra, korlátozott számú hely a 2 km-es és a félmaratoni távon!

2018. október 2. | BBU | |

FONTOS! Lezárult a nevezés a középtávra, korlátozott számú hely a 2 km-es és a félmaratoni távon!

A 2 km-es távra még 150 db helyünk maradt, a félmaratonra pedig (egyéni + váltó) összesen 200 főnek engedélyezzük a nevezést.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a 10. Kolonics György Emlékfutásra jelentkezőket, hogy a versenyközpont és az útvonal korlátozott befogadóképessége miatt a 11,5 km-es távra lezártuk a nevezést! 

A 2 km-es távra még 150 db helyünk maradt, a félmaratonra pedig (egyéni + váltó) összesen 200 főnek engedélyezzük a nevezést. Amint ezek a helyek is betelnek, felületeinken jelezni fogjuk.

Javasoljuk mindazoknak, akik ezáltal lekéstek a középtávra való jelentkezéstől, hogy lehetőség szerint teljesítsék a 21,1 km-es távot két – vagy háromfős váltóban. Három fő esetén a szakaszok hossza: 8 km, 5.1 km, 8 km; két fő esetén pedig 8 km és 13.1 km. A két váltópont egyazon helyen van, a második szakasz vonalvezetése egy körpályát követ.

A 2 km-es táv népszerű a családok körében és jó bemelegítésként is szolgálhat akár a hosszabb távok teljesítése előtt. Ezúton szeretnénk felhívni a szülők figyelmét arra, hogy gyermekeik nevezését e-mailben az info@bbu.hu címre elküldött levélben tudják leadni, megjelölve benne a gyermek (ek) legfontosabb adatai (ka) t: vezetéknév, keresztnév, születési dátum, nem, pólóméret (Gyermek S, M, L, XL). A nevezést rögzítjük és egy válasz e-mailben visszaigazolást küldünk róla.

Nevezés a 10. Kolonics György Emlékfutásra: ITT

Facebook-hozzászólásmodul