BBU Szervezőiroda

Ingyenes nevezés és ajándék Ötpróba regisztráció a 10. Kolonics György Emlékfutásra

2018. szeptember 21. | BBU | |

Ingyenes nevezés és ajándék Ötpróba regisztráció a 10. Kolonics György Emlékfutásra

Állj rajthoz a 2 km-es, a 11,5 km-es vagy akár a félmaratoni távon (egyéniben és két – vagy háromfős váltóban is teljesíthető) megemlékezve így kenus legendánkról!

Október 23-án kerül megrendezésre Buda legszebb környezetében, a Római parton a 10. Kolonics György Emlékfutás. Kolonics György kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok kenus 10 éve, 2008. július 15-én, 24 nappal a 2008-as, nyári pekingi olimpia előtt, 36 évesen, váratlanul, edzés közben hunyt el. Koló aranyesélyesként készült ötödik olimpiájára, ahol C2-ben 500 és 1000 méteren Kozmann Györggyel versenyzett volna.

A KSI Kajak-Kenu Egyesület Vízitelepén állj rajthoz a 2 km-es, a 11,5 km-es vagy akár a félmaratoni távon (egyéniben és két – vagy háromfős váltóban is teljesíthető) megemlékezve így kenus legendánkról. A támogatóknak köszönhetően minden távra a nevezés INGYENES, de a résztvevői létszám KORLÁTOZOTT!

A versenyen a nevezés mellé mindenki egyedi Koló pólóval, a célba érkezést követően egyedi befutóéremmel gazdagodik, valamint egy ajándék Ötpróba regisztrációt is a magáénak tudhat! Az Ötpróba sorozat hivatalos pontszerző állomásaként, már a 2 km is 1 pontot ér, de a 11,5 km-es, valamint a 21,1 km-es táv teljesítéséért is bezsebelhető a 2, illetve 4 pont!

Nevezz a 10. Kolonics György Emlékfutásra: itt

Informálódj az Ötpróba programsorozatról: itt

Facebook-hozzászólásmodul