BBU Szervezőiroda

Rekordszámú induló és a Richter Gedeon Nyrt. győzelme az idei Szent László Napi Futáson

2018. július 5. | BBU | |

Rekordszámú induló és a Richter Gedeon Nyrt. győzelme az idei Szent László Napi Futáson

625 fő állt rajthoz június 24-én, hogy idén is teljesítsen a Szent László Napok keretein belül meghirdetett futóversenyen. A kőbányai cégek is harcba szálltak a Vándorkupáért, melyet végül a Richter Gedeon Nyrt. nyert.

A Kőbányai Szent László Napok programsorozatának záró eseménye minden évben a Szent László Napi Futás, melyet idén is megrendeztünk, ezúttal június 24-én, vasárnap.

Az idei rendezvény több alkalomból is különleges volt. Elsősorban, legnagyobb örömünkre azért, mert rekordszámú induló állt rajthoz, összesen 625 fő teljesítette az általa kiválasztott távot. Nekik ezúton is gratulálunk a szép teljesítményért! Emellett a kőbányai érdekeltségű futóversenyeinkhez hasonlóan (Föld Alatti Futás és Halloween Run), most itt is meghirdettük a fél maratoni távot két – vagy háromfős váltók részére is.

A legnagyobb újdonságnak viszont a kőbányai cégek számára meghirdetett verseny bizonyult. A kőbányai Önkormányzat támogatásának köszönhetően, illetve felbuzdulva az áprilisi Kőbánya Labdarúgó Kupa sikerességén, csoportos nevezési lehetőséget ajánlottunk fel a X. kerületi vállalatoknak. A „legtöbb teljesítőt delegáló cég” Vándorkupát is útjára indítottuk, megalapozva így a következő évek Szent László Napi Futásán való részvételt. A felhívás célba ért, ahogyan a versenyben résztvevő cégek dolgozói is a Rottenbiller Parkban kialakított versenyközpontban.

A „legsportosabb cég” címet és ezzel a Vándorkupát a Richter Gedeon Nyrt. nyerte

 

A II. helyet a KÖBE Biztosító szerezte meg

 

A III. helyezett a Dreher Sörgyárak Zrt. lett

Gratulálunk minden teljesítőnek!

Ezúton is köszönjük a részvételt a cégek munkatársainak, és Mindenkinek, aki Velünk futott az idei Szent László Napi Futáson!

Jövőre találkozunk!

Facebook-hozzászólásmodul