BBU Szervezőiroda

14 év – 14 km futóverseny

2018. április 10. | BBU | |

14 év – 14 km futóverseny

Magyarország 14 éve az Európai Unió tagja. Fuss velünk 14 kilométert – vagy váltóban 7-et – a budapesti Európa-napi fesztiválon, május 13-án! A nevezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Limitált a létszám az egyéni indulók és a váltók tekintetében is, regisztrálj mielőbb, ha indulnál!

A futás 2018. május 13-án, vasárnap, 10 órakor indul a Szabadság téren kialakított versenyközpontból. ÚJDONSÁG! A 14 kilométeres táv egyénileg (2 kör) és 2 fős váltóban (2×1 kör) is teljesíthető. Átversenyzés lehetséges: vagyis a váltók első tagjai a váltás után továbbfuthatnak, és teljesíthetik a második kört is. Az ő eredményüket az egyéni indulók között is értékeljük. A távot teljesítők egyedi érmet és befutócsomagot kapnak, továbbá részt vehetnek az eredményhirdetéshez kapcsolódó tombolahúzáson is, ahol 14 értékes nyeremény talál gazdára.

A futást az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Kapcsolattartó Irodája rendezi, együttműködésben a Széchenyi 2020 programot felügyelő Miniszterelnökséggel és a Fővárossal. A verseny szakmai szervezője a Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft.

További információ és nevezés

Facebook-hozzászólásmodul